A l’octubre, arriba Temps d’Avellana

09090

El mes d’octubre arriba la tercera edició del Temps d’Avellana, un programa que enguany inclourà activitats online i presencials per fer arribar al màxim de persones possibles aquesta festa de l’avellana.

Durant tot el mes d’octubre se celebraran jornades tècniques professionals, tastos per a tots els públics, concurs de dibuixos i activitats en els àmbits de la restauració i la gastronomia, entre d’altres, que publicarem en aquest web els propers dies.

Temps d’Avellana vol donar a conèixer aquest fruit sec saludable i característic del nostre territori i afavorir el seu consum, amb activitats organitzades per diferents entitats.  

La consolidació d’aquestes jornades de promoció formen part del Pla estratègic per a la valorització de l’avellana, presentat des del Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació de la Generalitat amb l’objectiu d’incrementar la presència d’aquest producte al territori i trobar nous canals de valorització. Són coordinades per l’Oficina Tècnica de l’Avellana, impulsada per aquest mateix Departament i gestionada pel centre tecnològic Eurecat.