Festa de l’Avellana a Reus: Tot preparat per a la 3a edició!

Cartell 1

El pròxim 19 d’octubre de 2024, Reus celebra la tercera edició de la Festa de l’Avellana, una jornada plena d’activitats dedicades a aquest producte estrella de la terra. La festa comptarà amb una gran varietat d’actes per a tots els públics i es desenvoluparà al llarg de tot el dia amb parades de venda de productes amb segell DOP i elaborats amb avellana DOP.

Programa d’activitats:

  • 10:30h – Tallers infantils: Els més petits podran gaudir d’activitats dedicades a l’avellana, com l’elaboració de panellets amb productes DOP de Reus, a càrrec de ConeSedeSalut.
  • 11:00h – Tallers de cuina (‘Showcooking’): Els assistents podran aprendre a preparar receptes amb avellana DOP de Reus, de la mà del cuiner Sergi Margalef Font del Càtering 3J.
  • Des de les 11:00h – Pintacares i Photocall: Una activitat divertida per als participants, que podran fer-se una foto de record de la festa.
  • 12:00h – Tastos de vermut de Reus i avellana DOP de Reus: Una experiència gastronòmica que inclou un tast d’avellanes i vermut, amb una visita guiada a la Casa del Vermut i Vi.
  • 13:00h – Toc de Vermut: amb el grup Vitxets de Reus.
  • 17:30h – Premis DOP Avellana de Reus: La jornada es tancarà amb la cerimònia dels Premis DOP Avellana de Reus, un esdeveniment que vol reconèixer els millors productors i productes elaborats amb avellana de la zona. Amb una copa de vi DO Catalunya i una degustació de productes, aquesta celebració destaca el compromís dels productors locals amb la qualitat i autenticitat de l’avellana DOP de Reus. La gala, conduïda per Xavier Graset, inclourà l’actuació de l’Associació Roseret, afegint un toc cultural i festiu a aquest reconeixement especial.

Amb aquesta festa, Reus vol destacar la importància i qualitat de l’avellana local, així com fomentar el consum de productes amb segell DOP. No us perdeu aquesta oportunitat de gaudir d’una jornada plena de sabor, cultura i tradició!