Ja és aquí el Temps d’Avellana i el programa d’activitats

inici 2021

Encetem el mes d’octubre i amb ell, el Temps d’Avellana que aquest cap de setmana ja comença a caminar. Concretament amb la celebració de la XXVII Fira de l’Avellana de la Selva que se celebra al municipi de Brunyola. Aquest dissabte 2 d’octubre i el diumenge dia 3, hi haurà degustació presencial reduïda amb aforament limitat i menús elaborats amb avellana als restaurants del municipi.

També demà dissabte i el diumenge, a Vilallonga del Camp, es podrà viure la “Experiència a Pagès a Ca Rosset” que organitza aquesta explotació d’avellana de la DOP Avellana de Reus. Serè un cap de setmana de portes obertes que organitza PRODECA i del qual en teniu més info a www.benvingutsapages.cat  

Durant tot el mes d’octubre i també al novembre, hi haurà altres activitats que us anirem comentant i apropant al voltant del Temps d’Avellana. Fins el proper dilluns 3 d’octubre, per exemple, les escoles de Primària de Reus coneixen a fons l’avellana a través l’activitat “Consumeixen avellanes les famílies de les escoles de Reus?. A partir del 4 d’octubre, també a les escoles, començarà la segona part del cicle amb activitats didàctiques i un concurs de receptes d’avellanes.

El programa d’activitats del Temps d’Avellana és molt ampli. Us el compartim. Només cal que feu CLIC AQUÍ.