Tast d’avellanes online des de la Casa Navàs

tast

Heu escoltat mai les avellanes? De què penseu que fan olor? Quins sabors podem trobar quan les mengem crues o torrades? N’heu fet un tast per conèixer totes les seves qualitats?

Aquest dijous, 15 d’octubre, a les 19 hores, tothom podrà descobrir les qualitats gastronòmiques de les avellanes de Reus des de casa amb el tast d’avellanes online que ha organitzat la Cambra de Comerç de Reus amb Canal Reus TV i que es podrà seguir pel seu canal de Youtube. L’espai des del que es retransmetrà en directe és la Casa Navàs, una joia modernista i espai emblemàtic de la ciutat de Reus. 

El tast, que forma part del programa del Temps d’Avellana, serà conduït per dos experts en aquesta fruita seca com són Ester Gomis, pagesa productora d’avellanes, i Jaume Salvat, director de l’Oficina Tècnica de l’Avellana i tècnic del Departament d’Innovació Turística del centre tecnològic Eurecat, que ensenyaran com tastar les avellanes amb els cinc sentits. Concretament es degustaran avellanes crues i torrades de la varietat Negret, una de les varietats pròpies de la DOP Avellana de Reus i de les més conegudes.

Participar en el tast és molt fàcil!

Es pot seguir des de casa i des de qualsevol lloc. Només cal tenir connexió a Internet per accedir al Youtube de Canal Reus TV (fes clic aquí)

Les avellanes que tastarem les podeu adquirir en qualsevol de les botigues de proximitat que tingueu aprop o aconseguir el “Pack Avellana DOP Reus” que està disponible en diversos punts de la ciutat de Reus: al Gaudí Centre, al centre comercial la Fira de Reus Centre Comercial, a la Casa del Vermut i del Vi i als Mercats de Reus, fins a esgotar existències, gràcies a la col·laboració de la Denominació d’Origen Protegida Avellana de Reus.