Es convoca una nova edició del Premi DOP Avellana de Reus

premis DOP 2023-2

Amb l’objectiu de distingir les persones i les empreses que contribueixen notablement a la difusió i divulgació del sector de l’avellana en tots els seus sentits, apropant aquest producte a la ciutadania, s’ha convocat la tercera edició del Premi DOP Avellana de Reus.

Impulsat per la pròpia DOP Avellana de Reus, aquest reconeixement es convoca anualment i el lliurament té premi en el marc de la Festa de l’Avellana que té lloc a la ciutat de Reus. El Premi DOP Avellana de Reus s’entrega en les categories de Comunicació, Científic, Gastronomia i Turisme; i Empresa i Innovació. A més, a proposta de la Junta Rectora del Consell Regulador, es pot concedir una Menció Honorifica.

Des de la DOP Avellana de Reus es fa una crida a la participació ciutadana, de manera que qui vulgui participar proposant noms de persones o empreses com a candidats i candidates a cadascuna de les categories, o en una en concret, pot fer arribar les seves propostes fins el dia 10 d’agost al correu info@avellanadereus.cat

Abans de l’1 d’octubre, es decidirà el guanyador en cadascuna de les categories i la Junta Rectora del Consell Regulador de la DOP Avellana de Reus decidirà els noms dels premiats i els hi comunicarà oficialment.